Su Bingtian voitti kultaa uudella ennätyksellä

5b82e1dfa310add1c6989d17

Kiinan tähtijuoksija Su Bingtian jatkoi nykyisen kauden hyvää muotoaan, kun hän saavutti ensimmäisen Aasian kultansa sunnuntaina miesten 100 metrin finaalissa ajallaan 9,92 sekuntia.

Katsotuimman kilpailun kärjessä Su ajoi 9,91 sekuntia miesten 100 metrin kilpailussa vuoden 2018 IAAF-timanttiliigan Pariisin osuudella kesäkuussa, mikä tasoitti nigerialaissyntyisen Qatarin Femi Ogunoden vuonna 2015 tekemän Aasian ennätyksen. .

”Se on ensimmäinen Aasian kultamitalini, joten olen todella onnellinen.Minulla oli paljon paineita ennen finaalia, koska poltin halusta voittaa, Su sanoi.

Kuten edellisenä päivänä, Su jätti nopean lähdön 0,143 reaktioajalla, neljänneksi nopein kahdeksan juoksijan joukossa, kun taas Yamagata johti ensimmäisellä 60 metrillä, kun Su ohitti hänet poikkeuksellisella kiihtyvyydellä.

Päättäväinen Su törmäsi maaliin ensimmäisenä askeleen Ogunoden ja Yamagatan edellä.

”En tuntenut itseäni eilen helteessä, ja se on paranemassa semifinaaleissa.Odotin, että voisin "räjähtää" finaalissa, mutta en tehnyt sitä”, Su sanoi sekaalueella ja pahoitteli, ettei pystynyt pelaamaan kykyjään.

Mitalien jakotilaisuudessa Kiinan punaiseen kansallislippuun kääritty Su seisoi korokkeen yläosassa, kun fanit huusivat "Kiina, Su Bingtian".

"Olen ylpeä voidessani kunnianosoituksia maalleni, mutta toivon enemmän Tokion olympialaisissa", hän sanoi.

Postitusaika: 27.8.2018